Kategoriler

19 Kasım 2014 Çarşamba

Zahide İle Yetiş Hayata'da Yakma Diyeti İle 2 Hafta da 5 Kilo Verme


Zahide İle Yetiş Hayata'da Yakma Diyeti İle 2 Hafta da 5 Kilo Verme artık mümkün. Bir çoğumuz kilolarımızdan  şikayetçiyiz. Bir çokdefa diyet yapmış belki de başarısız olmuşuzdur. Ne yaparsam yapayım bir türlü kilo veremiyorum diye içimizi çekmişizdir.

İşte Zahide İle Yetiş Hayata da bugün bu konuya değinilmiş konunun uzmanlarından olan Dr. Murat Topoğlu davet edilmiş ve yakma diyeti ya da 2 hafta da 5 kilo verme diyebileceğimiz bir diyet ile konuya ışık tutulmuştur.

Dr. Murat Topoğlu bir oyun şeklinde konuya yaklaşarak önce kilolarımızdan pişman olmamız gerektiğini anlatarak bir pişmanlık kavanozu hazırlamış ve tüm izleyenleri Zahide İle Yetiş Hayata adlı programa çekmiştir. Nasıl mı? Dr. Murat Topoğlu bir kavanoza önce tartılarak kilosunu, sonra da boyunu yazarak buzdolabına koymuştur.

Bu ilk adımdan sonra  yakma diyeti ya da 2 hafta da 5 kilo nasıl verilir bunu açıklamıştır.

Birinci hafta : Sabah  1 dilim buğday ekmeği
                                   4 zeytin
                                   1 domates
                                   1 salatalık
                                   3 tatlı kaşığı reçel
                       öğle     salata ve yoğurt hatta yoğurt ile salatayı karıştırarak da yiyebileceğimizi söylerken salataya istediğimizi ekleyebileceğimizi de ayrıca söylemiştir. Domates, salatalık,marul,maydanoz, havuç ...gibi

                        Gün içerisinde en az 3 porsiyon meyve yememiz gerektiğini ve en önemlisi günde 2 ya da 3 litre su içmemiz gerektiğini söylemiştir. Eğer bitki çayı ya da kahve içeceksek şekersiz olmalı.

İkinci hafta   : Sabah kahvaltısı aynı
                       Öğlen çorba ve yoğurt olmalı mercimek, tarhana çorbası gibi
                       Akşam ise 200 gr kadar yağda değil de fırın da kızarmış et,tavuk, balık gibi yiyeceklerin tüketilmesini. Salata serbest günde 2 porsiyon meyve yenmesi gerektiği ve tabi ki günde 2 ya da 3 litre su tüketilmeli.

 Böylece Zahide İle Yetiş Hayata da Yakma Diyeti İle 2 Hafta da 5 Kilo Verme işlemi gerçekleşmiş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder